Nov 15, 2012

Namanya Siapa? Abdullah

Tahu tak betapa bahagia sekiranya dapat suami seperti Abdullah Khairol Azzam..iaitu Mas Azzam dalam cerita "Ketika Cinta Bertasbih"... nama sebenar beliau adalah Kholidi Asadil Alam..lelaki yang senantiasa mencari jodoh...yang baik..yang soleh... yang ber tahi lalat di muka (errrk??)....yang bertanggung jawab...lelaki yang warak walau dalam lakonan mahupun di dunia reality...lelaki yang tak ku tahu apa apa identity nya melainkan dia seorang anak yang baik.. yang sentiasa membawa ibu bapanya ke mana sahaja...yang berumur 20 tahun....dan yang yang yang.... Masih wujud kah? hmm..tak ku tahu... dia ada dtg ke Kelantan bulan Jun/ July tahun ini, 2012...tapi kenapa aku tak tahu?!!!!!!!! ini tidak adil...ini menimbulkan amarah!
sebenarnya, aku baru je tengok cerita ketika cinta bertasbih minggu lepas, dated 23rd Oct 2012...so lame kan? from year 2009...dah lama keluar, baru terhegeh hegeh nak tengok...apa kejadah..memang adil la kalau kau tak tahu dia dtg ke malaysia pun! demn!
 
aku akan ke jakarta dan bandung january akan dtg... agak agak kalau aku berdoa tiap tiap hari untuk pertemukan aku dengan Kholidi Asadil Alam masa kat sana, boleh jadi kenyataan tak? berangan kejap...kalau la aku jumpa dia kat sana, konfem aku nak pinang dia! muahahahaha...ok, aku perempuan gile..
 
owh, ada sesiapa nak join trip aku ke jakarta january akan datang? di persilakan.. aku tak nak la backpack ke sana sorang sorang.. =(  ... nak ajak ofis mate lelaki, hampeh!!! semua leceh giler kalah pompuan.. text me ye kalau nak..
 
adios.. =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...